Bestemming bereikt

Voor een zorgeloze vakantie, waar je geniet van de vrijheid van een eigen appartement én de luxe van een hotel, is Feya jouw partner. Of je nu op zoek bent naar een gezellig vakantieverblijf dicht bij huis, of een plek onder de Spaanse zon: Feya zorgt overal voor een vakantie-ervaring vol luxe en comfort.

Genieten aan de Costa del Sol

De Costa del Sol is een vakantiebestemming waar velen van dromen. En terecht, want deze zonnige badplaats heeft veel meer te bieden dan enkel zon, zee en strand. Het hele jaar door geniet je er van de gezellige horeca, luxueuze winkels, culturele hotspots en de weelderige natuur.

Ontdek ons luxueuze verblijf in Estepona!

MEER INFO

Op vakantie aan de Belgische Kust

Aan de Belgische kust valt er altijd wel iets te beleven. ’s Zomers geniet je er van de leukste evenementen, een zonovergoten strand en een verfrissende duik in zee. ’s Winters heb je alle tijd om te genieten van de mooiste wandelingen en fietstochten, de rust en de interessante musea.

Ontdek ons gezellige appartement in Blankenberge!

MEER INFO

Feya is jouw garantie op:

  • een zorgeloze vakantie,
  • een vakantieverblijf waar je helemaal tot rust komt,
  • een luxueuze beleving,
  • praktisch reisadvies en inspirerende tips van locals!

Feya is jouw
garantie op:

Van passie en ambitie tot realisatie

Feya is ontstaan vanuit onze passie. Als koppel vullen we elkaar perfect aan: Peter is door zijn jarenlange ervaring in de bouwsector de ideale projectontwikkelaar voor nieuwe vakantieverblijven. Anke is het organisatorische talent en zorgt ervoor dat je een unieke ervaring beleeft. Vanaf je eerste contact met Feya is Anke het aanspreekpunt waar je steeds op kan rekenen.

Doordat we zelf veel reizen, weten wij als geen ander wat de plus- en minpunten zijn aan een vakantieverblijf. We besloten om de handen uit de mouwen te steken en zelf in de sector aan de slag te gaan om het verschil te maken. Vanuit onze eigen reiservaringen zorgen we voor luxueuze vakantieverblijven met een persoonlijke toets, waar iedereen zich gegarandeerd ontspant.

Het beste van twee werelden

In onze vakantieverblijven combineren we het beste van twee werelden. Zo hoef je niet meer te kiezen tussen de voordelen van een vakantiehuis of -appartement en de voordelen van een B&B of een hotel. Bij ons kies je voor de combinatie, waardoor je vanaf dag één 100 % kan genieten van een zorgeloze vakantie, mét de vrijheid om je eigen ding te doen.

Nood aan een deugddoende vakantie? Die start bij Feya. Dankzij de luxueuze infrastructuur en de uitstekende ligging van onze verblijven heb je alles binnen handbereik om helemaal tot rust te komen. Zo keer je met een volle batterij én tal van mooie herinneringen weer naar huis.

Boek je vakantieverblijf bij Feya

Wil je meer weten over onze vakantieverblijven? Neem dan vrijblijvend contact op via info@feya.be. Of boek meteen jouw volgende vakantie aan de Costa del Sol of aan de Belgische kust.

Onze vakantieverblijven zijn geschikt voor koppels, vriendengroepen en jonge en oude gezinnen. Heb je specifieke wensen voor jouw verblijf? Laat het ons gerust weten, dan bekijken we samen de mogelijkheden. Je mail wordt steeds binnen de 24 uur beantwoord.

CONTACTEER ONS

Bereik je bestemming met Feya via onderstaand formulier!

Vul in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Voornaam*

Achternaam*

E-mailadres*

Telefoonnummer*

Naar welke bestemming mogen we je sturen?

Stel ons jouw vraag over je vakantie

Verzenden